NY SINGEL! Fools, That Is What We Are

31.08.2015 12:49

Tisdagen den 1 september 2015 är det release på min nya singel "Fools, That Is What We Are". Det kommer att bli och innebära ett litet statement från min sida angående vad jag tycker att världens politiker gör för miljön. Missförstå mig rätt, självklart finns det människor som gör mycket gällande miljöarbete. Men rent generellt kommer alltid dessa frågor ganska långt ner på agendan när det kommer till kritan, i olika debatter inför politiska val exempelvis. Fokuseras det inte på arbete och skola - är det invandringspolitiken och välfärden (utan att jag nu på något sätt ställer dessa två komponenter emot varandra). Men VAD ska vi med jobben till, en riktigt bra skola eller ett samhälle med avancerad teknologi OM vi inte har ett jordklot att leva på eller av? Detta undrar jag ofta, likaså om mänskligheten är villig att sänka sin standard för att på sikt få en friskare natur? Jag tycker, och det står jag för, att vi människor är ett oerhört dumt djur som med all den intelligens och kunskap vi besitter medvetet förstör vår boplats. 

Musikaliskt är låten ett annorlunda grepp för mitt vidkommande, men lättillgänglig och förhoppningsvis trallvänlig. Den kommer även att ingå i det kommande albumet "Fairytales From A Stranger" som släpps den 22 september. Jag hoppas innerligt att du/ni kommer att tycka om såväl singel som album framöver och köpa den. Om så är fallet - berätta för era vänner. Om inte - lyssna en gång till! Du finner låten på: Spotify, iTunes, Deezer, WiMP, napster, amazonMP3, musicload, Simfy, Pleimo och Cdon.com.

Ha det gott i den begynnande hösten och klicka  gärna i nedanför om du/ni gillar denna sida! De varmast hälsningar från Lars L.

Kontakt

Förlag LiRaz Lidköping, Sweden forlagliraz@mail.com